cindrella a7la montada
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
cindrella a7la montada


 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  

 

 البيض الاسباني

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
hanan
Admin
hanan


انثى عدد الرسائل : 123
العمر : 39
تاريخ التسجيل : 09/10/2007

البيض الاسباني Empty
مُساهمةموضوع: البيض الاسباني   البيض الاسباني Emptyالأحد أكتوبر 28, 2007 10:11 pm

المقادير
جبنه ديمكس او بيضا او قريش و لكن يفضل الديمكس
طماطم شرايح او مكعبات
فلفل رومي شرايح
زيتون اسود شرايح
جبنه تركي مبشوره
بيضه
رغيف عيش بلدي
سمنه
طاسه
ملح و فلفل
بوتاجاز
الطريقه
تقطعي الرغيف بالعرض بحيث انه يبقي وش وضهر
تحطي نص معلقه سمنه و تدعكي بيها الطاسه و ضهر الرغيف من بره و تسيبيه جواه
افردي الجبنه الديمكس علي الضهر من جوا بحيث انك تغطيه كله
اكسري البيضه في طبق جانبي و ربيها لغايه ما تبقي اومليت و حطيها عالجبنه الديمكس بس سيبي حبه صغيرين اوي حنحتاجهم
بعد كده حطي الطماطم و الفلفل الرومي و الجبنه التركي علي البضه ووزعيهم بالتساوي
هاتي وش الرغيف(فاكراه؟؟؟)و قبل ما تغطي بيع حطي شويه بيض عالوش بتاعه عشان يحمر و سمنه علي الوش بتاعه
غطي الضهر بالوش و استخدمي باقي البيض انك تحكمي غلق الاطراف
بعدها تغطي الطاه و تسيبيها علي نار هاديه
عشر دقايق او اقل هتسمعي صوت السمنه بتقدح اصبري شويه لغايه متلاقي الضهر بقي ناشف اقلبيه عالوش بنتاعه
و بعد كده اما و كما يستوي حطيه في طبق و بالهنا و الشفا
يصلح كفطار او لو استخدمتي اللحمه المسلوقه ممكن يبقي غدا سريع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البيض الاسباني
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
cindrella a7la montada :: المنتديات الاجتماعيه :: بالهنا والشفا-
انتقل الى: