hanan Admin
عدد الرسائل : 123 العمر : 39 تاريخ التسجيل : 09/10/2007
| موضوع: البيض الاسباني الأحد أكتوبر 28, 2007 10:11 pm | |
| المقادير جبنه ديمكس او بيضا او قريش و لكن يفضل الديمكس طماطم شرايح او مكعبات فلفل رومي شرايح زيتون اسود شرايح جبنه تركي مبشوره بيضه رغيف عيش بلدي سمنه طاسه ملح و فلفل بوتاجاز الطريقه تقطعي الرغيف بالعرض بحيث انه يبقي وش وضهر تحطي نص معلقه سمنه و تدعكي بيها الطاسه و ضهر الرغيف من بره و تسيبيه جواه افردي الجبنه الديمكس علي الضهر من جوا بحيث انك تغطيه كله اكسري البيضه في طبق جانبي و ربيها لغايه ما تبقي اومليت و حطيها عالجبنه الديمكس بس سيبي حبه صغيرين اوي حنحتاجهم بعد كده حطي الطماطم و الفلفل الرومي و الجبنه التركي علي البضه ووزعيهم بالتساوي هاتي وش الرغيف(فاكراه؟؟؟)و قبل ما تغطي بيع حطي شويه بيض عالوش بتاعه عشان يحمر و سمنه علي الوش بتاعه غطي الضهر بالوش و استخدمي باقي البيض انك تحكمي غلق الاطراف بعدها تغطي الطاه و تسيبيها علي نار هاديه عشر دقايق او اقل هتسمعي صوت السمنه بتقدح اصبري شويه لغايه متلاقي الضهر بقي ناشف اقلبيه عالوش بنتاعه و بعد كده اما و كما يستوي حطيه في طبق و بالهنا و الشفا يصلح كفطار او لو استخدمتي اللحمه المسلوقه ممكن يبقي غدا سريع | |
|